این مقاله را به اشتراک بگذارید
فهرست مطالب
- چگونه از گوگل ادز استفاده کنیم؟!
- گام اول: مشخص کردن اهدافتان
- گام دوم: شناسایی مخاطبان
- گام سوم: بررسی کلمات کلیدی
- گام چهارم: تنظیم بودجه بندی
- گام پنجم: ساختار حساب کاربری
- گام ششم: متن های تبلیغاتی گیرا و جذاب
- گام هفتم: صفحات فرود (landing page) هدفمند و جذاب
- گام هشتم : پیگیری نرخ تبدیل (conversion)
- گام نهم: توسعه لیست بازاریابی
- گام دهم: بهینه سازی تبلیغات گوگل ادز
- کلام آخر اونترنت برای شما
موثرترین روش تبلیغات، تبلیغی است که شما رو با کمترین هزینه به بیشترین تعداد از مخاطبان هدفتان برساند.
تبلیغات گوگل ادز یکی از بهترین شیوه های تبلیغات آنلاین است. اگر کنجکاوید که با سرویس تبلیغات گوگل ادز بیشتر آشنا شوید؛ و در مورد نحوه استفاده از گوگل ادوردز در کسب و کارتان بیشتر بدانید؛ و یا اگر به دنبال جذب مخاطبان بیشتر با کمترین هزینه برای کسب و کارتان هستید خواندن این مقاله رو از دست ندهید.
گوگل ادوردز( google adwords ) سرویس تبلیغات شرکت گوگل است. استفاده از سرویس تبلیغات گوگل ادوردز به شما به عنوان مالک یک کسب و کار اینترنتی امکانات بسیار زیادی میدهد تا بتوانید با پرداخت مبلغی سایت خود را به رتبههای بالای فهرست نتایج گوگل برسانید.
چگونه از گوگل ادز استفاده کنیم؟!
گام اول: مشخص کردن اهدافتان
چرا می خواهید از سرویس تبلیغات گوگل ادز استفاده کنید!؟ برای کسب درآمد بیشتر؟! برای برند سازی!؟ برای جذب مخاطب بیشتر؟!
جواب شما به هریک از سوالات بالا هدفتان را مشخصتر میکند. پس در گام اول هدفتان را برای استفاده از سرویس تبلیغات گوگل ادوردز مشخص کنید.
گام دوم: شناسایی مخاطبان
اینکه بدانید مشتریان ایده آلتان چه افرادی هستند؟ چه شغلی دارند؟ در چه زمان و با چه ابزارهایی جستجو می کنند؟ همگی می توانند به شناخت مخاطبانتان کمک کنند.
به عنوان مثال با این دانش که 56% زنان از طریق موبایل مقالات ورزشی را مطالعه می کنند، یا 68% مخاطبان مراقبت از پوست در شش ماه گذشته آقایان بودند، می توانید اطلاعات مورد نیازتان برای شناخت بیشتر مخاطبانتان را از این طریق ارزیابی نمایید، و تولید محتوا متناسب با داده ها را افزایش دهید.
گام سوم: بررسی کلمات کلیدی
در این مرحله کلمات کلیدی متناسب با اهداف کسب و کارتان را هوشمندانه انتخاب کنید. کلمات کلیدی مرتبط پل ارتباطی بین شما و مخاطبان هدفتان است.
سرویس تبلیغات گوگل ادز به شما کمک می کند تا سایتتان در نتایج جستجو بر روی کلمات کلیدی منتخب نمایش داده شود. کلمات کلیدی می توانند به شما در کشف اطلاعاتی همانند مبلغ، رقابت و میزان کلمات جستجو شده در هر مرحله از کسبوکارتان کمک کنند.
گام چهارم: تنظیم بودجه بندی
شما مشخص می کنید که تبلیغات گوگل ادوردز بر روی کدام کلمه کلیدی باشد.اگر متوسط CPC خیلی زیاد به نظر می رسد، می توانید حجم آن را کاهش دهید، و این می تواند به کاهش هزینه هم منجر شود.
مطمئن شوید که میزان زیادی از بودجه گوگل ادز خود را صرف کلمات کلیدی میکنید، که منجر به افزایش نرخ تبدیل(Conversion) خواهند شد.
مقاله هزینه تبلیغات در گوگل ادز |قیمت گذاری هدفمند کمک زیادی به شما در بودجه بندی خواهد کرد.
فراموش نکنید، امتیاز نسبی که شما به دست می آورید، از طریق ارزیابی کلید واژه های انتخابی شما و تبلیغاتتان برآورد می شوند.
گروههای تبلیغاتی کوچک که با کلیک های بسیاری همراه هستند، باعث افزایش کیفیت سایتتان می شوند، که در نهایت باعث کاهش مبلغ پرداختی کلیک و بالا بردن رتبه تبلیغ شما می شود.
گام پنجم: ساختار حساب کاربری
حساب کاربری شما باید اهداف مشخصی داشته باشد و با کمپین های تبلیغاتی مرتبط و مناسب در ارتباط باشد. امتیاز کیفیت از اهمیت بالایی برخوردار است. هر کمپین تعداد انگشت شماری کلمات کلیدی به تبلیغات خود اختصاص می دهد. پس این که حساب کاربری با اهداف مدنظرتان مرتبط باشد، بسیار پراهمیت است.
گام ششم: متن های تبلیغاتی گیرا و جذاب
قدرت کلمات در جذب مخاطب را دست کم نگیرید و سعی کنید از متن های گیرا و جذاب استفاده کنید. برای افزایش میزان کلیکها بر روی تبلیغات از احساسات مخاطبانتان استفاده کنید، احساسات باعث جذب بیشتر مخاطبان می شود.
گام هفتم: صفحات فرود (landing page) هدفمند و جذاب
صفحات فرود به نگه داشتن مخاطبانی که بر روی تبلیغاتتان کلیک کردهاند، کمک می کنند. به دستورالعمل های زیر را برای ایجاد صفحات فرود مناسب توجه کنید:
- بر روی مزایا در کنار ویژگیها تمرکز کنید.
- از تصاویر و عکس های با کیفیت استفاده کنید.
- به مخاطبانتان اثبات کنید که حرف و عملتان یکی است.
- اطمینان حاصل کنید که صفحات فرود یا landing page تان بر روی موبایل هم باز شود. (یا اجازه دهید مخاطبان از صفحات فرود عبور کرده و فقط با شما تماس بگیرند.)
گام هشتم : پیگیری نرخ تبدیل (conversion)
از utm ها برای صفحات لندینگ استفاده کنید وبا استفاده از نتایج گوگل آنالتیکس (Google Analytics) نرخ تبدیل کمپین را پیگیری کنید.
گام نهم: توسعه لیست بازاریابی
لیست Remarketing خود را بسازید.در واقع می توان گفت، شما با جذب مخاطب هدفتان و کشاندن او به سایت و با در اختیار قرار دادن اطلاعات مورد نیازش و با دقایقی نگه داشتن او در سایت به پیشرفت امتیاز سایتتان کمک می کنید.
شما با استفاده از تبلیغات گوگل ادز و متن های تبلیغاتی جذاب می توانید به راحتی مخاطبان قبلی خود را چندین بار دیگر به سایتتان بازگردانید و اینگونه rank خود را در گوگل بالا ببرید.
گام دهم: بهینه سازی تبلیغات گوگل ادز
همه چیز را امتحان کنید. A/B نسخه های تبلیغاتی و صفحات ورود خود را تست کنید. سپس پیشنهادات را براساس کلمات کلیدی تنظیم کرده و در اختیار مخاطب قرار دهید.
کلام آخر اونترنت برای شما
در این مرحله با بدست آوردن اطلاعات مورد نیاز در زمینه استفاده از گوگل ادز، نحوه عملکرد تبلیغات گوگل ادز، نحوه ارزیابی و آنالیز وب سایتتان با استفاده از گوگل آنالتیکس (Google Analytics) برنامه های بازاریابی خود را بروز کنید.
سعی میکنید هر کدام از این مراحل را در مقاله های بعدی به صورت کامل توضیح دهیم. مطمینا با افزایش دانش تبلیغاتی در حوزه کسب و کارتان بهتر از رقبایتان عمل خواهید کرد و مخاطبان بیشتری را به وب سایتتان جذب می کنید، سپس با افزایش کیفیت محتواهای تولید شده خود می توانید آنها را به عنوان مخاطبان همیشگی خود نگه دارید.